marți, 5 iulie 2011

A venit BAC-ul, A trecut BAC-ul, Au ramas Prostii!!!

Oauuuuuu drama mare... au picat 50% din elevi la BAC. E vina lui Funeriu, ba nu, a lui Basescu, mai bine, tot PDL-ul.
ZAAAAAAAAAAu ca nu va asteptati la asta? sunteti idioti inseamna.
Tinerii de azi sunt pe aratura de ceva vreme si nu e vina lor. Ei sunt nevinovati, de vina sunt parintii, scoala, societatea. Nimeni nu ii protejeaza. Ei cresc intr-un mediu total nepotrivit dezvoltarii unor adolescenti, viitori adulti, normali.
Ce sa invete de la televizor? pana si americanii si-au dat seama ca nu trebuie sa arati orice la copii, deoarece principalul lor mod de a invata pana incep sa isi dezvolte personalitatea este prin a imita. Totul este legat de cine pe cine a mai supt, futut sau despartit. Singurul post care mai are emisiuni de cultura si educative este TVR, dar dupa cum stiti TVR e jos rau in rating-uri.
Ce sa invete de la scoala? pai ar avea ca materiile alea sunt cam aceleasi ca si pe vremea mea si eu am invatat ceva. Sistemul de educatie a inceput sa se strice de cand politicul si-a bagat ghearele si pe acii, cand au inceput sa foloseasca sindicatele si pe cei din ele ca pe piese de joc. Profesorii s-au denaturat, s-au acoperit de mizerie si jeg pentru bani, nu mai predau ce trebuie si cum trebuie, tot ce ii intereseaza sunt meditatiile. Cine face meditatie are note bune, cine nu are note din starea de spirit a profesorului.
Ce sa invete din viata? nu poate sa deprinda singur ceva bun din viata, atata timp cat in jur nu este nimic demn de a invata. Toti ratatii devin modele pentru tineri, toti hotii si analfabetii oportunisti se dau in stamba in realitatea de azi. Ce mai conteaza daca stie sa vorbeasca sau nu, are bani si are relatii, traieste viata la maxim.

Niciun comentariu: