duminică, 31 iulie 2011

urasc POPII - animale ordinare

Au fost candva (cica) oameni de cultura, nu toti, cativa dintre ei care au iesit in fata si au dat dovada de umanitate si ceva cultura.
Acum au devenit animale ordinare 99%. Cultura lipsa, caractere execrabile, gesturi si reactii mizerabile la atat se rezuma caracterizarea lor. Manipulatori ordinari!
Pentru ce are nevoie un preot imbecil sa intrebe o adolescenta cand, unde, cum a facut sex? cum, unde, cum s-a masturbat? si alte imbecilitati, ca sa isi satisfaca curiozitatile bolnave.
Pentru ce are nevoie biserica de ajutor de la stat pentru salarii, pentru constructia de biserici, pentru constructia catedralei neamului? la ora actuala BOR-ul (biserica ortodoxa romana) este cea mai instarita organizatie din Romania, are imobile si terenuri cat doua judete cu tot cu orase. De ce trebuie eu sa le platesc pedofililor, obsedatilor si poponarilor care activeaza in aceasta organizatie salariile? de ce trebuie ca din banii mei sa dau pentru catedralele lor? cand ei au afaceri de sute de milioane de euro. Pamantul unde este amplasata catedrala neamului valoreaza 200 milioane de euro, cum e posibil ca statul roman sa dea astfel de sponsorizari?
Preotii cauta sponsorizari pe la toate firmele si pe la toti enoriasii si ei se plimba cu A6 si A8 si seria 7. Cum este posibil sa vina un om sa cerseasca cu masina mai scumpa decat a celui de la care cere ???

Cat de mult trebuie sa coboram nivelul in Romania? Cand o sa ne trezim?

Niciun comentariu: